The designer

Mijn naam is Caroline en ik ben het gezicht achter the way to get inspired! Een professionele graphic designer gevestigd in Amsterdam maar werkzaam door heel het land. En sinds een paar jaar trotse eigenaar van Concept Avenue, een creatief bureau voor concepten, branding & graphic design.

Als specialist op het gebied van huisstijlen en logo’s weet Concept Avenue als geen ander de juiste creatieve en strategische richting te geven voor o.a. 
het opzetten van jouw persoonlijke bedrijfsidentiteit.

Ik ben een nuchtere citygirl met Italiaans bloed. Hou van pasta vongole en een goed glas wijn maar ook van die vette hap van de gele M. Creatief in doen en denken maar vooral creatief in het perfectioneren of creëren van iets nieuws.

Brand Identity

Mijn doel is om start-ups en gedreven ondernemers te voorzien van een passende en unieke huisstijl die aansluit bij jou en je bedrijf. Ook voor groeiende bedrijven die toe zijn aan een re-branding ontwikkelt Concept Avenue nieuwe merk- en bedrijfsidentiteiten.

Graphic Design

Daarnaast maak ik met Concept Avenue allerlei grafische uitingen voor zowel bedrijven als particulieren. Van logo ontwerp, posters, uitnodigingen, flyers en magazines tot aan nieuwsbrieven, brochures, hangtags, verpakkingen en nog veel meer. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

and More..

Ook kun je Concept Avenue inschakelen voor social media content speciaal voor jouw merk of bedrijf.

Denk aan eigen fotografie, templates, insta stories en planning & strategie. Het uitbesteden van social media is ook mogelijk, vraag naar een abonnement die past bij jouw wensen!

Spreekt mijn stijl en werkwijze jou aan en wil je meer informatie opvragen of een prijsopgave ontvangen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op en laten we samen sparren over de mogelijkheden om jouw business tot een (nog groter) succes te maken!